Translate

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Χαλαρά

Κοντεύει Δεκαπενταύγουστος και όπως όλοι, έτσι και το ΕΚΑΒ κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Η Διοίκηση δεν φαίνεται να χαλαρώνει, γιατί προφανώς έχει αντιληφθεί, ότι όταν αναλαμβάνεις έναν Οργανισμό στα χάλια του ΕΚΑΒ, ή παραιτείσαι την ίδια στιγμή, ή κατασκηνώνεις μήπως και βγάλεις καμιά άκρη. Θα δείξει.
Δεν χαλαρώνει και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΚΑΒ, ο οποίος εν μέσω διακοπών κοινοποίησε μια σειρά αιτημάτων στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Με την ουσία των περισσότερων από αυτά τα αιτήματα έχω διαφωνήσει και εξακολουθώ να διαφωνώ, κρίνοντας ότι μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν αναποτελεσματικά.
Πιστεύω όμως, πως από το να κάθεσαι και να κοιτάς το ταβάνι, καλύτερα να κάνεις κάτι και ας είναι και λάθος. Ας αρχίσει να κινείται κάτι στο ΕΚΑΒ και μετά έχουμε χρόνο για διορθώσεις. Ελπίζω σύντομα και με την στήριξη της Διοίκησης, το Σωματείο να καταφέρει να επιλύσει προβλήματα που χρονίζουν στο χώρο μας.
Πάνω από όλα βέβαια χρειάζονται την στήριξη την δική μας. Πρέπει να ξεφύγουμε από νοοτροπίες του παρελθόντος, να εκλέγουμε έναν πρόεδρο συλλόγου την μία μέρα και την επόμενη να αρχίζουμε να τον σκάβουμε, θεωρώντας ότι εμείς θα ήμασταν καλύτεροι στην θέση του. Πρέπει να δουλεύουμε δίπλα του, έστω διαφωνώντας και στις επόμενες εκλογές οι συνάδελφοι, εάν κρίνουν ότι η δική μας άποψη είναι σωστότερη, θα κάνουν άλλη επιλογή. Γνώμονας κάθε ενέργειάς μας, πρέπει να είναι το συμφέρον του ΕΚΑΒ, γιατί μέσα σ' αυτό βρίσκεται και το προσωπικό μας συμφέρον.
Αποκλειστικά το προσωπικό του συμφέρον, κοιτάει αμετανόητο κομματόσκυλο της παράταξης που κατέστρεψε το ΕΚΑΒ. Αποκομμένος από την συντριπτική πλειοψηφία των δεξιών συναδέλφων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι τα προβλήματα είναι κοινά και δεν ξεχωρίζουν παρατάξεις. Έστειλε κίτρινη ανάρτηση σε γνωστό ρουφιανοblog, ειρωνευόμενος την Διοίκηση για την σχισμένη σημαία του ΕΚΑΒ, στο κτίριο της Κ.Υ. Παραλείποντας βέβαια να αναφέρει, ότι έτσι την παρέδωσε ο πρόεδρος που τον διόρισε στην ξαπλώστρα. Γιατί ο στόχος του είναι ένας και διαχρονικός. Η ξαπλώστρα. Ούτε στην Δεξιά πιστεύει. Και οι συνεργάτες των Γερμανών δεν πίστευαν στο Ράιχ. Την πάρτη τους ήθελαν να βολέψουν.
Έχει αποδειχθεί σ' αυτόν τον τόπο, ότι οι ρουφιάνοι είναι και βλάκες. Δεν του αρκεί, ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί του. Θέλει να τους κάνει να ασχοληθούν.

4 σχόλια:

νονος είπε...

ονοματα θελουμε κυριακο,οχι πηγαδακια....

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Για μένα είναι όλοι καλοί και χρήσιμοι. Δεν είμαι δικαστής για να καταδικάσω κανέναν. Αναφέρομαι μόνο σε γεγονότα και νοοτροπίες με τις οποίες διαφωνώ. Άλλοι, διαφωνούν με μένα.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς που παρακολουθούμε κουτσομπολίστικα η μη της αναρτήσεις ζητάμε ονόματα είναι δύσκολο όταν εκφράζεσαι με ονοματεπώνυμο να δημοσιεύεις ονόματα μπορείς όμως να μας παραπέμψεις που ειπώθηκαν τι δηλαδή σε πιο blog ή σε πιο μεσο

Ανώνυμος είπε...

http://www.roufianos.com/showthread.php/103875-%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%95-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3...δουλεψε και λιγο το googlιαρη ...αφου στο λεει ...ρουφιανοblog..:) Θελουμε αναρτησεις πιο συχνα..!!!