Translate

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αριστερός κουκουλοφόρος.

Οι ρουφιάνοι, οι καταδότες και οι κουκουλοφόροι, στην πραγματικότητα ποτέ δεν αποτέλεσαν πρόβλημα. Γιατί όλοι τους ξέρουν και φυλάγονται. Πλησιάζουν και σταματούν οι συζητήσεις. Μιλάς μόνον για τον καιρό. Μέχρι να φύγουν. Οπότε δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ποιος μπορεί; Ο δικός σου άνθρωπος, ο συναγωνιστής, το μέλος της ομάδας που αποφάσισε να περάσει στην άλλη όχθη. Ο άνθρωπος εμπιστοσύνης, στον οποίο μιλάς ανοιχτά, χωρίς να ξέρεις ότι σου σκάβει τον λάκο.
Παράδειγμα: Είσαι στο ΕΚΑΒ και στηρίζεις Διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρεις ότι μπορεί να στοχοποιηθείς από πολιτικούς αντιπάλους της Διοίκησης και να έχεις θέμα. Οπότε φυλάγεσαι. Δεν φυλάγεσαι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φαντάζεσαι ότι κάποιος από αυτούς θα σου την στήσει. Και για να το κάνω χειρότερο. Δεν φαντάζεσαι ότι κάποιος από αυτούς, θα συνεργαστεί με ακροδεξιά στοιχεία για να σου την στήσει. Τραβηγμένο σενάριο. Δεν γίνονται αυτά. Ή μήπως γίνονται.
Άκου "αριστερέ" κουκουλοφόρε.
Κάποιους δεν τους ακουμπάς, λόγω ειδικού βάρους. Που αυτοί διαθέτουν και εσύ όχι.
Κάποιους δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις, επειδή δεν χρωστάνε. Ούτε στην ΝΔ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν ζητήσει και δεν έχουν λάβει τίποτα.
Κάποιους δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις, γιατί είναι 29 χρόνια στην γαλέρα. Και το μόνο που έχουν ζητήσει από τις Διοικήσεις, είναι να τους επιτρέψουν να δουλεύουν.
Κάποιους δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις, αφού είτε με Αλέξη, είτε με Φώφη, είτε με Κυριάκο, πάλι στο κουπί θα είναι.
Και αφού δεν τους ακουμπάς, κοίτα την πάρτη σου. Κοίτα τις συναλλαγές σου με τον αντίπαλο, για να βολευτείς την επόμενη μέρα.
Μην παίρνεις θάρρος επειδή κάποιος δεν ασχολείται μαζί σου, επειδή ασχολείται με το καλό του ΕΚΑΒ. Θα ασχοληθεί, όταν το ζήτημα γίνει προσωπικό. Και τότε όλο το πράγμα θα φύγει από το ΕΚΑΒ. Και θα φοβηθείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το διαβαζω και καταλαβαινω οτι ειναι μηνυμα. Και ειναι σαφες....για τους σχετικους.. Αλλα για τους υπολοιπους δεν ειναι. Οποτε θα ηθελα να συμπληρωσω το προφιλ αυτων για τους οποιους μιλας. Γιατι δεν ειναι ενας. Η "δραστηριοτητα" εγινε απο 2, μπορει και παραπανω....αλλα αυτοι οι 2 εμενα μου εκατσαν στραβα...μιλας για εκεινον που πιθανον στην προσωπικη του ζωη δεν εχει κανενα ενδιαφερον και ασχολειται με ολους...για εκεινον που την κυβερνηση που ειναι πανω τη βριζει απο τοτε που βγηκε. Και αυτους και τους εκπροσωπους της. Αλλα οταν εμαθε οτι θα φυγει απο τη θεσουλα του, ετρεξε στον αλλο, τον "ομοιδεατη" οπως λες για να τον προστατευσει με ανταλλαγμα να προστατευσει και εκεινον οταν βγει η "αλλη" κυβερνηση γιατι....η δουλεια στα ασθενοφορα ειναι βαρια...Και μετα τη συναλλαγη αυτη...ενημερωθηκε καποιος αλλος, απο αλλη θεση, πιο ψηλα, ομοιδεατης και αυτος, και η δουλεια εγινε εις γνωσιν πολλων αλλων ομοιδεατων και μη...εχεις δικιο λοιπον....οταν ερθει η ωρα....να φοβηθουν!!!!!