Translate

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Το tromaktiko και η γνωστή "αναγνώστρια" (my ass)

Έχω ξαναγράψει γι΄αυτήν που ποστάρει στο tromaktiko διάφορα ρουφιανοσχόλια για το ΕΚΑΒ. Σε τι αφορούν αυτά; Σε μαλακίες. Ψυχοθεραπεία κάνει και αν την βοηθάει αυτό εγώ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση. Αλλά βάζω στοίχημα με όποιον διαφωνεί: Στα χάπια θα καταλήξει!
Από την μια θέλει να ρίξει μόνη της το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας μετακινήσεις και τοποθετήσεις προσωπικού.
Από την άλλη ζητάει να φύγουν από το Κέντρο οι τεμπέληδες (όπως αναφέρει) Διασώστες και να προσληφθούν επιστήμονες Νοσηλευτές.
Τώρα τελευταία ασχολείται με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα και τον λόγο θα τον δείτε παρακάτω. Παίρνει λοιπόν αφορμή από την ανάρτησή μου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος και ξεσπάει σε παραλήρημα. Από την μια καταγγέλλει τους ΕΚΑΒίτες που κάνουν δεύτερη δουλειά και από την άλλη ζητάει την 'αναβάθμιση' των ασθενοφόρων με προσλήψεις Νοσηλευτών.
Κατ' αρχήν σε μένα κάνει καλό. Με την αναφορά που έκανε στο blog μου, οι επισκέψεις έσπασαν ρεκόρ. Ούτε διαφήμιση να έβαζα.
Από την άλλη όμως έχει άδικο.
Κατ' αρχήν τα έχει κάνει σαλάτα. Κατήγγειλε μέχρι και την ΔΑΚΕ και με άφησε άφωνο. Τι είναι πάλι αυτό; Το έκανε δήθεν (ντεμέκ που λένε οι Βόρειοι), για να το παίξει ανεξάρτητη;
Εκτός αν προσχώρησε στην Ντόρα! Πως γίνεται όμως να μετακινηθεί κάποιος προς τον μεσαίο χώρο, προερχόμενος 'εκ των σταγονιδίων';
Δεν σκάμε για να μάθουμε. Θα δείξει.
Κάνει λάθος και για τους Νοσηλευτές. Ποιος είπε ότι δεν τους θέλουμε; Ή μάλλον ναι, τους νοσηλευτές δεν τους θέλουμε γιατί δεν είναι καλοί στη δουλειά τους. Διαπιστωμένο. Μόνο οι gay νοσηλευτές είναι αστέρια. Αλλά κι αυτοί δεν ξέρουμε τι θα μας βγουν. Θα ασχολούνται με τον άρρωστο, ή (όπως στο ανέκδοτο) θα βγάζουν το κεφάλι από το παράθυρο και θα κάνουν την σειρήνα: "πίπα - πίπα";
Τις νοσηλεύτριες όμως τις θέλουμε! Και ας είναι και από την διετούς. Αρκεί να γίνει επιλογή με κριτήρια.
Και να δείτε πως ανεβαίνει η παραγωγικότητα. Ούτε ασθένειες, ούτε γονικές, ούτε αιμοδοτικές. Ούτε κανονική άδεια δεν θα ζητάνε οι συνάδελφοι. Θα την χαρίζουν στην Υπηρεσία.

Αρκετά με την πλάκα. Να με συγχωρούν οι αναγνώστες και ιδιαίτερα οι Νοσηλευτές για την απότομη πτώση του επιπέδου, αλλά με αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά. Ειδικά όταν για το ΕΚΑΒ και γενικότερα για τον χώρο, έχουν πεθάνει προ πολλού. Και τους έχουμε κάνει και τα σαράντα. Και μάλιστα δυο φορές. Και βρυκολάκιασαν και τους ξαναθάψαμε.
Ελπίζω την τελευταία φορά, να θυμήθηκε κάποιος συνάδελφος να τους καρφώσει και ένα παλούκι για να μην ξανασηκωθούν.
Όσο για τη "αναγνώστρια" ένα θα της πω. Αν ανοίξει την εταιρεία Ασθενοφόρων που σχεδιάζει, θα τα χάσει τα λεφτά της. Και αυτή και ο Δήμαρχος. Και θα πάει στον Κορυδαλλό να κάνει την νοσοκόμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαρηκα απο αυτα που διαβασα,γιατι οπως εχω πει και παλια , αλλο νοσηλευτης και αλλο διασωστης.
κριμας πραγματικα που δεχομαστε αυτα τα επκριτικα σχολια για το επαγγελμα μας απο 1 μεμονομενο ατομο γιατι?
τον σεβασμο του κοσμου τον κερδιζουμε καθημερινα στον δρομο και το ευχαριστω που μας λεει ειναι αρκετη ικανοποιηση για εμας δεν θελουμε ουτε βραβεια ουτε μεταλια,το ευχαριστω του κοσμου μας φτανει και το περνουμε καθημερινα πολλες φορες.