Translate

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Προς Τιμήν....

Είναι μέρες τώρα, που κάποιος συνάδελφος μοτοσικλετιστής, έγραψε ένα σημείωμα, σαν να σκεφτόταν φωναχτά και αισθάνθηκα την υποχρέωση να το ανεβάσω, προς τιμήν ενός πρώην Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, ο οποίος "τόλμησε" να εισηγηθεί στο ΔΣ του ΕΚΑΒ, την πρότασή μας για δημιουργία Τομέα Μοτοσικλετών.

"Κάθομαι στη Σόλωνος και περιμένω κάνα σήμα της προκοπής, την ώρα που ο Τζεγκεβρε (στο Κέντρο) πάει σαν τον Βέγγο. Κοιτάω την πόρτα της Νομικής και θυμάμαι εκείνη την νύχτα που ήταν να κάνουν ντου τα ΕΚΑΜ στο κτίριο και να βγάλουν τους καταληψίες πρόσφυγες και τους αριστεριστές υποστηρικτές τους.
Ήταν τόσο άγρια τα πράγματα που ετοιμαζόμασταν για τα πάντα . Φήμες έλεγαν πως αντιεξουσιαστές ήταν στο χώρο και περίμεναν την πρώτη κίνηση για να χυθεί αίμα . Θα μπαίναμε μαζί με τα ΜΑΤ και τους... υπόλοιπους να δώσουμε πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειάζονταν​. Θυμάμαι να κάνουμε ενημέρωση σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουμε πολλαπλά θύματα και τι προτεραιότητα παίρνει ο κάθε τραυματίας . Ευτυχώς δεν χρειάστηκε τπτ από όλα αυτά.
Την εποχή εκείνη ήταν "αντι" ένας ιατρός με κλινικά αρχιδ... Επειδή αυτός ο άνθρωπος είχε την εντιμότητα να δει την αλήθεια και επειδή δεν είχε ανάγκη να κάνει τον διασώστη που προσποιείται τον ιατρό, οι μοτοσυκλέτες του ΕΚΑΒ έγιναν θεσμός . Όσες ανακοπές σηκώνουμε, όσους χρήστες τους δίνουμε δεύτερη ευκαιρία και όσα περιστατικά τα γλυτώσαμε από του χάρου τα δόντια είναι παράσημα στο πέτο του. Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται και να κοιμάται ήσυχος. "

1 σχόλιο:

ilias είπε...

Παναγιώτης Τζανετης;