Translate

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσιογράφοι.

Πριν από λίγες μέρες, μία τσοντοφυλλάδα, γνωστού 'δημοκράτη' δημοσιογράφου, έβγαλε πρωτοσέλιδο τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, για ένα ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό, αναφέροντας μάλιστα και τα χρήματα που ξόδεψε. Τον ανέφερε με την σημερινή του ιδιότητα (του στελέχους του ΕΚΑΒ), ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι, όταν έκανε το ταξίδι, καμία σχέση δεν είχε με το ΕΚΑΒ. Το ανέφερε μόνο και μόνο για να σέρνεται το άθλιο υπονοούμενο της κατάχρησης δημοσίου χρήματος, εκμεταλλευόμενη το αίσθημα του κόσμου λόγω κρίσης. Χωρίς να αναφέρουμε βέβαια την προσπάθεια ποινικοποίησης, του δικαιώματος που έχει ο καθένας, να ξοδεύει τα λεφτά του όπως και όπου του αρέσει.
Εχθές, ένα σκουπιδομπλόγκ, άλλου γνωστού και επίσης 'δημοκράτη' δημοσιογράφου, τα έβαλε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κατηγορώντας τον ευθέως ότι, μεθοδεύει τον διαγωνισμό των ασθενοφόρων για να πάρει μίζα. Όταν δεν υπάρχει προφανής εξήγηση για μια τέτοια επίθεση, οι Αμερικανοί λένε "follow the money" και ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι σε όλες τις περιπτώσεις έχουν δίκιο.
Αυτό το ιστολόγιο δεν ασχολείται με πολιτικά παιχνίδια και οικονομικά συμφέροντα, αλλά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο όταν αναφέρεται το ΕΚΑΒ και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.
Εγώ από την πλευρά μου έχω να πω τα εξής: δεν υπάρχει σκάνδαλο χωρίς δημοσιογράφο μέσα. Δεν μπορεί να προκόψει διεφθαρμένος πολιτικός, αν δεν έχει την στήριξη εκδοτικών συμφερόντων. Διαπλοκή χωρίς πολιτικό γίνεται, χωρίς δημοσιογράφο δεν γίνεται.
Και οι πολίτες που ζητούν κρεμάλες για τους διεφθαρμένους πολιτικούς, καλό είναι να αρχίσουν να σκέφτονται μήπως πρέπει να τους κρεμάσουν "εν μέσω ληστών". Εν μέσω δημοσιογράφων δηλαδή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλυτεροι τρισαθλοι ψευτες και υποκριτες ειναι αυτοι.μονο ψεματα λενε απο το πρωι μεχρι το βραδι καμια ειδηση τους δεν ειναι πραγματικη και αν ποτε ειχα στα χερια μου εξουσια αυτα τα κατακαθια και αποβρασματα θα δικαζα και οχι τους πολιτικους.αυτοι ειναι υπευθυνοι για τα δεινα των ελληνων.κοντευουμε να γερασουμε και βλεπουμε στο γυαλι τα ιδια προσωπα να μας λενε τα γνωστα τους πληρωμενα ψεματα!!!!!!!!αλητες για αλλη μια φορα!!!!!!