Translate

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Τζούλια

Με το που κυκλοφόρησε το DVD ακόμη και οι εξελίξεις της οικονομίας της χώρας πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. 200.000 το αγόρασαν. Και κανένα εκατομμύριο το κατέβασε από το ίντερνετ. Επί 4 (έτσι υπολογίζουν την θεαματικότητα), μας κάνει περίπου 5 εκατ. Έλληνες να ασχολούνται με την Τζούλια και το μπουκάλι της σαμπάνιας. Στα φανερά. Στα κρυφά και μεταξύ τους, οι γυναίκες ασχολήθηκαν με το πουλί του Γάλλου. Εμείς μπορούμε να ισχυριζόμαστε, ότι έχουμε περισσότερο μυαλό στο πάνω κεφάλι, για να θολώσουμε τα νερά και να ισορροπήσουμε την κατάσταση.
=====================================================================
Εν τω μεταξύ στο ΕΚΑΒ επικράτησε αγανάκτηση, γιατί κυκλοφόρησε μία φήμη (απ' ότι μαθαίνω αληθινή), για κάποια στελέχη της ΔΑΚΕ που φεύγουν με μετάταξη σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου.
Κακώς αγανακτούν οι συνάδελφοι. Δηλαδή τι θέλουν; Να μείνουν στο ΕΚΑΒ; Λίγη ζημιά έκαναν 5 χρόνια χρόνια τώρα; Να κάνουν κι άλλη;
Εγώ προτείνω στην καινούρια Διοίκηση να υπογράψει και τις μετατάξεις όσων δεν πρόλαβαν να φύγουν. Κέρδος θα έχει. Και μάλιστα να βγάλει ανακοίνωση, για όσους θέλουν να φύγουν, να κάνουν αιτήσεις και να τους διευκολύνει. Γιατί συνάδελφοι, κακά τα ψέματα. Όποιος ζητάει μετάταξη δεν θέλει να είναι ΕΚΑΒίτης. Δημόσιος Υπάλληλος θέλει να είναι και μάλιστα όχι στο ΕΚΑΒ. Να τρέμει η ψυχή του πότε θα του πάρουν την καρέκλα από τον κώλο.
====================================================================
Αγανάκτηση επικράτησε επίσης, γιατί κυκλοφόρησαν και τα ονόματα αυτών που θα αναλάβουν το Γραφείο Πληρωμάτων. (Γιατί αυτοί που θα αναλάβουν δεν είναι πληρώματα ασθενοφόρων). Και πάλι κακώς αγανακτούν οι συνάδελφοι. Γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια βασικά.
Το ΕΚΑΒ δεν είναι Οργανισμός Διασωστών. Δεν είναι Αμερικανική E.M.S. Άρα δεν μπορούν να πιάσουν τα πόστα στη Διοίκηση Αμερικανοί Paramedics. Το ΕΚΑΒ είναι Δημόσιο. Η εκάστοτε Διοίκηση λοιπόν, θα επιλέξει εκείνους τους Δημόσιους υπάλληλους που θα την διευκολύνουν να εφαρμόσει την πολιτική της. Τέλος. Ή μήπως κάποιος συνάδελφος έχει να προτείνει άλλους καλύτερους;
=====================================================================
Στο STAR άρχισε να προβάλλεται, κάθε Σάββατο 18.15΄, η φοβερή σειρά TRAUMA. Δεν υπάρχει Διασώστης παγκοσμίως που να έχει χάσει έστω και ένα επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: