Translate

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Η1Ν1

Στο σημερινό Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", υπάρχει ρεπορτάζ με τίτλο "Αραχνιάζουν τα εμβόλια και στο ΕΚΑΒ". Αναφέρεται πως από τα 900 άτομα εμβολιάστηκαν μόνο τα 30. Και ακολουθούν δηλώσεις της κας Κωσταδιού, η οποία αναφέρει:
«Δεν έχουμε την προσέλευση που περιμέναμε και το λέω αυτό γιατί είχαν προηγηθεί ημερίδες ενημέρωσης για τον εμβολιασμό και περιμέναμε περισσότερο προσωπικό. Θεωρώ ότι οι αντικρουόμενες θέσεις των επιστημόνων έχουν κάνει δύσπιστους τους υπαλλήλους. Ίσως πρέπει να προβούμε σε νέα ημερίδα για το νοσηλευτικό προσωπικό και τα πληρώματα για να τους πείσουμε. Μόνο με την ενημέρωση θα απαρνηθούν τον φόβο τους».
Και του κου Παπαευσταθίου που δηλώνει:
«Ενδεχομένως, δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση. Πιστεύω ότι όλο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ θα εμβολιαστεί άμεσα, χάρη στο υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα το εμβόλιο, επειδή δεν ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου ούτε σε πλήρωμα ασθενοφόρου. Θα εμβολιαστώ αργότερα με τον υπόλοιπο πληθυσμό».
Και στους δύο έχω να απαντήσω ότι, κατ' αρχήν οι δηλώσεις τους απορρίπτονται, μόνο και μόνο γιατί μας αποκαλούν "υπαλλήλους", "νοσηλευτικό προσωπικό" και οτιδήποτε άλλο εκτός από Διασώστες.
Δεύτερον να είναι σίγουροι ότι οι Διασώστες δεν φοβούνται. Δεν φοβούνται γιατί δεν είναι κότες, όπως ορισμένοι που κρύβονται, αντί να βγαίνουν μπροστά και να δίνουν το παράδειγμα.
Πολύ απλά κύριοι, οι Διασώστες είναι σίγουροι πως δεν έχουν καμιά ευθύνη ούτε για την δημιουργία, ούτε για την εξάπλωση του ιού. Ούτε πήραν και καμιά προμήθεια από την αγορά των εμβολίων. Ούτε παρουσιάσατε στατιστικά στοιχεία, που να δείχνουν πόσοι Διασώστες ασθένησαν από τον ιό στους 8 τελευταίους μήνες, που υπάρχει στη χώρα μας.

3 σχόλια:

bela είπε...

Ασυνήθιστος αριθμός "σοβαρών" αλλεργικών αντιδράσεων στο εμβόλιο κατά του ιού H1N1 της πανδημικής νέας γρίπης καταγράφηκε πρόσφατα στον Καναδά, όπου ανακλήθηκε μια παρτίδα εμβολίων του φαρμακευτικού ομίλου GlaxoSmithKline, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
"Ένας ασυνήθιστος αριθμός σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων στο εμβόλιο καταγράφηκαν στον Καναδά", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Τόμας Έιμπραχαμ.
"Οι καναδικές αρχές ανακάλεσαν μια παρτίδα του εμβολίου της GSK" και "διεξάγουν τις έρευνες" που είναι απαραίτητες για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτών των αλλεργιών, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό των σοβαρών κρουσμάτων που εντοπίσθηκαν.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι ο ΠΟΥ δεν συνιστά αυτή τη στιγμή να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα εμβόλια
και δεν αλλάζει τις συστάσεις του σχετικά μ' αυτά.
"Πρέπει πρώτα να καταλάβουμε αυτό που συνέβη στον Καναδά",
επέμεινε ο Έιμπραχαμ.

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ;;;
ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ..

bela είπε...

Υγειονομικά είδη σε υπέρογκες ποσότητες, πολλά εκ των οποίων έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης, φτάνουν τον τελευταίο χρόνο στο ΕΚΑΒ της Πάτρας, σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων του Κέντρου.
Το... ποτήρι ξεχείλισε για τους εργαζόμενους, όταν την περασμένη εβδομάδα έφτασαν στο ΕΚΑΒ 16 μεγάλα χαρτοκιβώτια με τραχιοσωλήνες που χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς του Κέντρου Αμεσης Βοήθειας.

«Πέσαμε από τα σύννεφα όταν είδαμε τα κιβώτια τα οποία περιέχουν 1.500 τραχιοσωλήνες. Εμείς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, χρειαζόμαστε περίπου 100 τραχιοσωλήνες τον χρόνο. Η καινούργια παραλαβή έχει ημερομηνία λήξης το 2014 και άρα δεν θα προλάβουμε να τους χρησιμοποιήσουμε όλους. Οπως είναι φυσικό, αυτοί που θα απομείνουν θα καταλήξουν στα σκουπίδια», δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πάτρας Γιώργος Θωίδης.

Τον περασμένο Ιανουάριο, επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι, το ΕΚΑΒ Πάτρας προμηθεύτηκε 500 ισοθερμικές κουβέρτες, ενώ είχε ήδη στη διάθεσή του άλλες 800. Επιπλέον, πρόσφατα έφτασαν κιβώτια με 120.000 πλαστικά διαφανή γάντια, που δεν χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ εδώ και πολλά χρόνια.Τα στοιχεία επιβεβαιώνει και ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, ο οποίος όμως, όπως δηλώνει, δεν μπορεί να ακυρώσει τις παραγγελίες, αφού η διαδικασία προωθείται από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΏΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ...ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;;;
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;
ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;;;
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ;;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;
ΜΗΠΩΣ....;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2009

ekabitis είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο συγκεκριμένο video του youtube.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
http://ekabitis7.blogspot.com/2009/12/blog-post.html