Translate

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αποτελέσματα εκλογών

Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι. Το ζήτημα είναι, να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Και κατ' αρχήν να δούμε ποιοι νίκησαν και ποιοι έχασαν, καθώς και το μέγεθος της νίκης και της ήττας, γιατί έχει σημασία.
Σημαντική και με ιδιαίτερη σημασία η νίκη της ΠΑΣΚΕ, από τη μία.
Από την άλλη, οι Διασώστες τιμώρησαν τις παρατάξεις που συνεργάστηκαν και οδήγησαν το ΕΚΑΒ στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του. Που ευλόγησαν τις ανομίες της Διοίκησης Παπαευσταθίου. Οι 4 έδρες της ΔΑΚΕ είναι πλασματικές. Γιατί όταν χάνεις τις εκλογές με δική σου Διοίκηση και ελεγχόμενο Γρ. Κίνησης, φαντάσου τι σε περιμένει όταν αλλάξουν τα πράγματα. Όταν δεν θα μπορείς να εκβιάζεις και να τάζεις.
Βαριά η ήττα για την παράταξη που εκπροσωπεί συνδικαλιστικά το ΚΚΕ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν κοροϊδεύεις τον κόσμο, έχοντας ως μόνο στόχο να χτυπήσεις την ΠΑΣΚΕ και αδιαφορείς για όλα τα άλλα, ο κόσμος σε στέλνει στον πάτο.
Σημαντική η μία έδρα που πήρε ένας από τους ανεξάρτητους συνδυασμούς και πρέπει να θεωρούνται νικητές.
Εκτός από τα συμπεράσματα, πολλά και με πολλούς αποδέκτες είναι τα μηνύματα των εκλογών. Απομένει να δούμε ποιοι τα πήραν και πως τα κατάλαβαν. Γιατί το μέλλον θα έχει εκπλήξεις για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: