Translate

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Γεγονότα

Έλειπα το τριήμερο, είχαμε το έξτρα η 7 και κάθισε καλά, γιατί παρουσιάστηκε ο μεγάλος στο ΠΖ και το κάναμε εκδρομή.
Τις μαλακίες που γίνονταν στο ΕΚΑΒ τις μάθαινα όμως. Διαβάστε σκηνικό να διασκεδάσουμε. Για το τσίρκο με το ασθενοφόρο που έχουν βγάλει από την κίνηση και το έχουν μετατρέψει σε λοιμωδών, σας έχω ενημερώσει ήδη. Δεν φτάνει που έχουμε μείνει μεταξύ μας έξω, κόβουν ένα αυτοκίνητο και έχουν το προσωπικό στο ΕΚΑΒ, να διαβάζει εφημερίδες, όπως πολύ σωστά παρατήρησε συνάδελφος.
Κλήθηκαν λοιπόν οι συνάδελφοι, να μεταβούν στην Καλλιθέα για να παραλάβουν ασθενή, ύποπτο για γουρουνογρίπη. Ενώ ήταν στην διαδικασία ετοιμασίας, ενημερώθηκαν ότι ήρθε εντολή από το Υπουργείο, να μην φορέσουν τις ειδικές στολές, για να μην τους δει ο κόσμος και τρομάξει. Κατ' αρχήν λάθος τους που το δέχτηκαν, αλλά ήθελα να ξέρω όλοι αυτοί οι "υπεύθυνοι", τόσο πολύ νοιάζονται για την ασφάλεια του προσωπικού; Γιατί δεν πάνε οι ίδιοι να παραλάβουν; Το παρέλαβαν το περιστατικό, το πήγαν στο Σισμανόγλειο και τι νομίζεται; Ότι τελείωσε το καραγκιοζιλίκι; Όχι βέβαια, έχει και συνέχεια.
Το περιστατικό εξετάστηκε, κρίθηκε αρνητικό και δόθηκε στο ΕΚΑΒ για επιστροφή στο σπίτι. Πήγαν οι συνάδελφοι, χωρίς τις ειδικές στολές, όπως τους είχε υποδειχθεί και τα άκουσαν από τον Διοικητή του Σισμανογλείου, ο οποίος τους υποχρέωσε να επιστρέψουν στο ΕΚΑΒ, να φορέσουν τις στολές και να ξαναπάνε να παραλάβουν (!). Ρωτάω τώρα εγώ: μήπως όλοι αυτοί, που έχουν κάνει σαλάτα την επιστήμη με την πολιτική, πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να σταματήσουν να κάνουν μπαλάκι τους Διασώστες;
[Εν τω μεταξύ, το πρώτο πραγματικό κρούσμα εμφανίστηκε και εντός συνόρων. Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν τα νούμερα. Θα βγάλουν κανένα άρμα μάχης, για να το μεταφέρουν;]
Το άλλο το απίστευτο το διέπραξαν συνάδελφοι και δεν θα το κάνουμε γαργάρα, για να μην κατηγορούμε μόνο τη Διοίκηση. Να λέμε και τα δικά μας μαργαριτάρια.
Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, τροχαίο στο Ελληνικό, πήγαν ένα ασθενοφόρο και μια Κ.Μ. Παρέλαβαν από δύο (!) περιστατικά έκαστος και ένα πέμπτο το ακινητοποίησαν στη σανίδα της Μονάδας και το άφησαν στο πεζοδρόμιο, για να το παραλάβει το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο. Και το ανακοίνωσαν και στον ασύρματο περήφανοι για το κατόρθωμά τους!
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας, εκφωνητής - γιατρός - υπεύθυνος, να τους ρωτήσει: "συνάδελφοι έχετε δώσει οδηγίες στους παριστάμενους, να τον γυρίσουν στο πλάι όταν αρχίσει να κάνει εμετό;", ή πολύ απλά αποφασίσατε, ένα θύμα τροχαίου με σχετικά ελαφρύ τραυματισμό, να τον καταδικάσετε σε θάνατο, σε μια τέτοια περίπτωση;
Τα σχόλια δικά σας, εγώ δεν λέω τίποτα.

2 σχόλια:

νονος είπε...

το ξερεις οτι ξεκινησε η 'γιουροβιζιον' στο εκαβ?????μαλιστα ξεκινησε....μετα απο 2 γενικες συνελευσεις του δ.σ του σωματειου,με μη απαρτεια(προημιτελικος,ημιτελικος),χθες ειχαμε το 'τελικο'.οι γνωστοι 'πανυγυρτζιδες'-κομματοσκυλα τσακωνοντε για τη κουταλα,παρουσια δικηγορου κ εισαγγελικης αρχης.τελικο παρτυ=τελος μαιου.θα 'φανε' τον 'επιτιμο',τον 'μητσοτακη' του εκαβ.για να δουμε..

Ανώνυμος είπε...

pera apo ta rezilikia katopin entolis,na frontizoume re synaderfoi k ton diko mas mpernte...zoes einai..den eimaste pitsirikades na perimenoume k entoles gia na min ektethoume..