Translate

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Προκήρυξη

Βγήκε λοιπόν η πολυαναμενόμενη προκήρυξη και το ΕΚΑΒ είναι έτοιμο για άλλο ένα άλμα στο μέλλον. Μια και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, μπορούμε τουλάχιστον να αστειευόμαστε.
Ρίχνοντας μια ματιά στις θέσεις εύκολα διαπιστώνουμε, ότι στην επαρχία πάνω από τις μισές, μυρίζουν φωτογραφία. Αυτές που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο είναι οι θέσεις στην Αθήνα. 85 στο σύνολο από τις οποίες 34 με προϋπηρεσία και 17 χωρίς. Γιατί 17 χωρίς; Για να διοριστούν οι γυναίκες και κάποιοι άντρες που δεν έχουν προϋπηρεσία. Οι υπόλοιπες για πολύτεκνους, ή τρίτεκνους και ένας μουσουλμάνος. Για να δούμε ποιος είναι ο Μουσουλμάνος από την Θράκη, που δεν έχει τα προσόντα να βάλει τα χαρτιά του στις άλλες κατηγορίες και πρέπει να διοριστεί οπωσδήποτε και μάλιστα στο ΕΚΑΒ της Αθήνας; Πόσους ψήφους πομάκων θα φέρει στη ΝΔ; Γιατί ότι και να κάνουν τις εκλογές θα τις χάσουν.
Τέλος πάντων, κρίμα στα παιδιά που περίμεναν να διοριστούν και θα μείνουν έξω, κρίμα στα παιδιά που περίμεναν μετάθεση και θα συνεχίσουν να περιμένουν. Πάμε για την επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: