Translate

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσιογράφοι πάλι.

Συζητούσε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ σε τηλεοπτικό πάνελ και από κάτω στη λεζάντα, οι ηλίθιοι του καναλιού τον παρουσίαζαν ως Πρόεδρο, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο "πραγματικός" Πρόεδρος και να ζητήσει διόρθωση.
Αυτό ενόχλησε τους "αστέρες" της δημοσιογραφίας και βρήκαν ευκαιρία να λαϊκίσουν σε γνωστά σκουπιδομπλόγκ:
Σχόλιο έκανε και ο Αυτιάς, άλλη φίρμα αυτός, με εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας μεταξύ υπερηλίκων με Αλτσχάιμερ, στους οποίους το Κράτος επιτρέπει να ψηφίζουν, οπότε αναγκαστικά τον τρώμε στη μάπα.
Δεν γνωρίζουν όλοι αυτοί, ή αν γνωρίζουν δεν κατανοούν, ότι ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ προέρχεται από το Στράτευμα, έναν από τους ελάχιστους Οργανισμούς της Χώρας, όπου η τιμή, η αξιοπρέπεια και η τάξη, είναι αξίες ακόμη ισχυρές. Αξίες που οι δημοσιογράφοι (πλην ελαχίστων) έχουν ξεχάσει τι σημαίνουν.
Τι θέλει δηλαδή ο Αυτιάς; Επειδή έγινε σεισμός στην Κεφαλλονιά να τα κάνουμε όλα ίσωμα; Να κάνω δηλώσεις εγώ σε κανάλι και από κάτω να γράφει "Προϊστάμενος Οικονομικού"; Να ανασύρουν τις δηλώσεις (όπως κάνουν) 10 χρόνια μετά και να μην ξέρουμε ποιος είπε τι;
Ή μήπως γνωρίζει τι έχει κάνει το ΕΚΑΒ και πόσο έχει ασχοληθεί με την Κεφαλλονιά; Η μήπως έχει πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος δεν δουλεύει; Αλλά όταν τους διάφορους Οργανισμούς του Δημοσίου διοικούσαν τα λαμόγια, με τα πόδια πάνω στο γραφείο και από κάτω να πηγαινοέρχονται οι βαλίτσες με τις μίζες, όχι μόνο δεν μιλούσαν οι δημοσιογράφοι, αλλά τους είχαν μουλιάσει από το γλύψιμο.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ λέγεται Παπαγιαννίδης, ή αν είναι δεξιός, ή αριστερός. Έχω συνεργαστεί (για το ΕΚΑΒ) με όλους και τα έχω σπάσει με τους περισσότερους. Με θλίβει το γεγονός ότι σε προηγούμενες εποχές, που αυτός ο Λαός είχε μόρφωση και ήθος και ήξερε να σέβεται, κανένας δεν θα τολμούσε (χάριν ακροαματικότητος) να προσβάλει τον Πρόεδρο ενός Οργανισμού και μάλιστα αυτού του Οργανισμού.

3 σχόλια:

ένας σκεπτόμενος... είπε...

Θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση σου και απλά θα συμπληρώσω πως στην ελεύθερη αγορά υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές στρατηγικές για να εκθρονίσεις κάποιον. Μία απ΄ όλες είναι να διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις (ή και τίτλους στην προκειμένη) έτσι ώστε να προκαλέσεις την αγανάκτηση του άλλου... Δεν υπήρχε κανένας τίτλος από κάτω (παρά ο σταθερός πολιτευτής ΝΔ), απλά 2 φορές προσφωνήθηκε από τον «μέγιστο» Αυτιά ως Διοικητής του ΕΚΑΒ και ο κος Αντιπρόεδρος το αποδέχτηκε με χαρά... Θα το πάω και ένα βήμα πιο πέρα, μιας και εάν γίνει ένα search στο google «συμτωματικά» παντού παρουσιάζεται ως Διοικητής του Ε.Κ.Α.Β....(έως σημείου την προηγούμενη εβδομάδα να κόβει πίτα στην Γλυφάδα και να παρουσιάζεται ως Διοικητής του ΕΚΑΒ & υποψήφιος βουλευτής ΝΔ). Τελικά μάλλον ο άνθρωπος θα το έχει πάρει στα σοβαρά το «ελληνικό ρητό» που λέει... ότι δηλώσεις είσαι...(το κακό είναι πως μάλλον πιστεύει πως με αυτές τις τακτικές δημιουργεί δημοσιότητα γύρω από το όνομα του... κρίμα).

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Δεν έψαξα λεπτομέρειες για την εξέλιξη του συμβάντος και καλά κάνεις και με διορθώνεις. Απ' ότι φαίνεται, λεπτομέρειες δεν έψαξαν ούτε αυτοί που το αναπαρήγαγαν και γι' αυτό έγραψαν περί λεζάντας.
Όσο για την στάση του Αντιπροέδρου, δεν είναι αυτό το ζητούμενο στην ανάρτηση.
Εύχομαι να αποδειχθεί χρήσιμος και να συμβάλλει στην πρόοδο του ΕΚΑΒ.

ένας σκεπτόμενος είπε...

Για το θέμα google απλά κοίτα εδώ: https://www.google.gr/#q=%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%92

Από εκεί και πέρα, τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον βλέπω συνεχώς στα κανάλια... χωρίς όμως να αναφέρει το παραμικρό (επικοινωνιακά) υπέρ του ΕΚΑΒ (...αν εξαιρέσουμε τον τίτλο που συμτωματικά... αποδέχεται...). Θεωρώ πως ίσως τελικά αυτός θα ήταν ένας τρόπος να βοηθήσει το ΕΚΑΒ...