Translate

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ιδιωτικά Ασθενοφόρα

Τι μου 'ρθε τώρα και ξαναπιάνω ένα ζήτημα, για το οποίο δεν θέλει να μιλάει κανείς, ακόμη κι αυτοί που κάνουν δηλώσεις; Και μάλιστα εγώ που έχω δουλέψει ιδιωτικά; Έτσι για να τους αποδείξω άλλη μια φορά, τι μεγέθους λαμόγια είναι.
Γιατί μπαίνω στο ΕΚΑΒ και βλέπω παντού αναρτημένη φωτοτυπία του τελευταίου δημοσιεύματος του "Ελεύθερου Τύπου", που αναφέρεται στα ιδιωτικά ασθενοφόρα. Πιθανή δουλειά, γνωστού κουκουλοφόρου, απόγονου συνεργατών των Γερμανών στην κατοχή. Ας τον αφήσουμε αυτόν στην δυστυχία του και ας μπούμε στο θέμα.
Αυτά τα δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνισή τους, μια φορά το εξάμηνο στον ημερήσιο τύπο, κάνει μία δήλωση ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, άλλη μία ο Πρόεδρος του Συλλόγου και τέλος. Το άλλο εξάμηνο πάλι σε άλλη εφημερίδα, να πάρει μεροκάματο και κανένας άλλος. Που καταλήγει το ρεπορτάζ; Πουθενά!! Ο δημοσιογράφος περιγράφει το καθεστώς με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα, παίρνει και δύο συνεντεύξεις και ολοκλήρωσε την αποστολή του. Μήπως πάει μετά στον Υπουργό Υγείας να τον ρωτήσει τι γίνεται; Όχι. Μήπως άλλαξε κάτι μετά το ρεπορτάζ; Όχι. Μήπως κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα; Όχι. Μήπως βρήκε κάτι στραβό; Όχι και πάλι όχι.
Τι συμπέρασμα βγάζει ο αναγνώστης; Ότι για να κάνει την δουλειά του πρέπει να πληρώσει. Και όσοι πολίτες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και ιδιωτικά ασθενοφόρα το μαθαίνουν από αυτού του είδους τα δημοσιεύματα. Διαφήμιση και μάλιστα τζάμπα δηλαδή.
Η ουσία όμως ποια είναι;
Την είπε στην δήλωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και μπράβο του! Ότι για την ύπαρξη ιδιωτικών ασθενοφόρων φταίει το ΕΚΑΒ, με τις ελλείψεις που παρουσιάζει και την δυσκολία να ανταποκριθεί στην αποστολή του. Βέβαια ανέφερε μόνο την έλλειψη προσωπικού και παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία οργάνωσης και συντονισμού. Ότι πρώτα απ' όλα φταίει, ότι το ΕΚΑΒ είναι σκορποχώρι που λένε στον κάμπο.
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου Θοδωρή. Μπορεί να το 'πες και να κόπηκε.
Και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ τι δήλωσε; Τι άλλο! Τη γνωστή συνταγή με την οποία διοίκησε το ΕΚΑΒ πέντε χρόνια. "Να φορέσουμε κουκούλες και να φροντίσουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"!!!
Να βγουν μικτά συνεργεία διαφόρων υπηρεσιών και να ελέγχουν τα ιδιωτικά ασθενοφόρα. Το πρότεινε, λέει στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία και θα το προτείνει και στη σημερινή. Μας έστειλες μεγάλε. Να 'σαι σίγουρος πως οι πόρτες του Υπουργείου είναι ορθάνοιχτες και περιμένουν εσένα. Το όνειρο της Μαριλίζας και ιδιαίτερα της Φώφης, ήταν να γίνει Υπουργός για να δεχτεί τις προτάσεις σου.
Λοιπόν οι μαλακίες τέλος. Η αλήθεια είναι μία και είναι σκληρή.
1. Το Υπουργείο Υγείας, έχει δώσει το ελεύθερο σε ιδιωτικά νοσοκομεία να παίρνουν από τη γριά 6000 ευρώ, για το κάταγμα ισχίου. Δεν ασχολείται με τα 50 που θα πληρώσει για το εξιτήριο.
2. Αν βγουν συνεργεία και ελέγχουν τα ιδιωτικά ασθενοφόρα, θα τα βρουν πεντακάθαρα, πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα με πτυχιούχους ΙΕΚ ΕΚΑΒ. Αν κατά λάθος μπερδευτούν και ελέγξουν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, θα βρουν πολλά βρώμικα, με ελλείψεις στον εξοπλισμό και προσωπικό χωρίς πτυχίο.
Αν το ψάξουν παραπέρα, θα ανακαλύψουν, ότι αυτά τα ασθενοφόρα έχουν πιστοποίηση και έγκριση από το ΕΚΑΒ και κάτι ποιο σοβαρό: Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ οδηγούνται σ' αυτά με τον όρο περί προϋπηρεσίας που έχει βάλει το ίδιο το ΕΚΑΒ, για την πρόσληψή τους. Για να μην φορέσω κι εγώ κουκούλα και αναφέρω ποια στελέχη του ΕΚΑΒ, προωθούν απόφοιτους της επιλογής τους για απόκτηση προϋπηρεσίας, στις εταιρείες ασθενοφόρων.
3. Η κατσίκα του γείτονα δεν πρόκειται να ψοφήσει. Ας κοιτάξουμε λοιπόν τι γίνεται με τη δική μας κατσίκα, γιατί αν ψοφήσει αυτή, ο γείτονας θα αποκτήσει ολόκληρο κοπάδι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΔ.ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΝ ΣΚΟΥΡΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙΣ-ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔ. ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ

νονος είπε...

οταν με το καλο....θα'ρθουν,οι 'ιεκτζιδες' των ιδιωτικων ασθ/ρων,πηγαινε να δεις ποσο καθαρα θα τα εχουν...τωρα ειναι τα καλα παιδια κ τοτε θα γινουν κακοι σαν ολους 'εμας'???????????????

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

Κυριάκος Σιδηρόπουλος είπε...

Την γνώμη μου την είπα πολλές φορές και ειδικά στην ανάρτηση της 25/12/2009 (http://hellas-medic.blogspot.com/2009/12/2.html), με τίτλο "πως γίνεται αυτό 2", για τον ρόλο που μπορεί να έχει ο ιδιώτης.
Και βέβαια πρέπει να υπάρχουν. Στις ΗΠΑ είχαν τα ίδια χάλια με μας, μέχρι το '78 που απελευθερώθηκε ο χώρος. Τότε ξύπνησε το Δημόσιο και πήγαν 100 χρόνια μπροστά.
Δεν μπορεί λοιπόν κάποιος να διαφωνήσει με το σχόλιό σου, εκτός αν είναι άσχετος, ή εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ, ΚΙ ΕΞΗΓΩ!
ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ε.Κ.Α.Β. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΣΕ, ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥΣ, Ή ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 16 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ!
Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΩΝ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΑΠΛΑ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΠΕΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΛΟΚΕΤΑΥΡΟ ΟΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ,"ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΟΧΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ", ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΡΙΤΑΞΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!

libali10 είπε...

Δηλαδή μονο το δημόσιο μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στον κλάδο αυτό και οι άλλοι όλοι να πάνε να πνίγουν.